Woensdag 13 maart 2024

IE Symposium 13 maart 2024

Graag nodigen wij u uit voor het IE Symposium 2024, dat op woensdag 13 maart 2024 wordt gehouden in het Figi Hotel te Zeist.

De programmacommissie heeft een interessant programma samengesteld. In de ochtend worden onder meer lessen en ervaringen uit de eerste 9 maanden van het UPC gedeeld door Margot Kokke en Constant van Nispen.

Het onderwerp  “Greenwashing en IE” wordt vervolgens uitgediept door Tobias Cohen Jehoram en Jorn Torenbosch spreekt over “De toekomst van het IE-recht: stilte voor de storm?”

In de middag staan drie levendige sessies op het programma met als onderwerpen “Belang van EOB-uitspraken voor de Nederlandse octrooirechtspraak”, “Territorialiteit in het auteursrecht” en “Reparatie in het merken- en modellenrecht”.

Uiteraard zal ook de winnaar van de VIE-prijs 2024 bekend worden gemaakt.

De dag wordt afgesloten door Daniel Gervais met een bespiegeling over het onderwerp AI & IE.

Het volledige programma vindt u hier.

En klik hier voor de stellingen van de middagsessies.

Aanmelden

Wij ontvangen uw aanmelding via het registratieformulier graag uiterlijk 9 maart a.s. Mocht u problemen ondervinden bij het invullen van het formulier, neemt u dan contact op met het secretariaat.

Kosten

  • De kosten voor deelname bedragen €219.
  • Studenten betalen €75.

Annulering

Annulering van uw aanmelding is mogelijk tot 8 maart 2024. Bij annulering op of na 8 maart zijn de volledige kosten verschuldigd.

Pendeldienst

Indien u met het openbaar vervoer komt, is er zowel ’s morgens als na afloop van het symposium een pendeldienst beschikbaar tussen NS Station Driebergen-Zeist en het Figi Hotel. Bij aankomst vindt u de taxi’s van de firma Boute op de taxistandplaats. De eerste taxi vertrekt vanaf het station om 08.45 uur naar Hotel Figi. De laatste taxi vertrekt om 10.00 uur vanaf het station. ’s Middags rijdt de pendeldienst van het hotel naar het station vanaf 16.45. De laatste taxi vertrekt vanaf het Figi om uiterlijk 18.30 uur.

Praktische info

Datum
Woensdag 13 maart 2024
Locatie
Figi Hotel Zeist
Kosten
De kosten voor deelname bedragen EUR 219,00. Studenten betalen EUR 75,00.
Opleidingspunten
Het programma kent 4 netto opleidingsuren.

Meld je nu aan