Woensdag 15 maart 2023

IE Symposium 2023

Graag nodigen wij u uit voor het IE Symposium 2023. Het symposium wordt op woensdag 15 maart 2023 van 9.45 tot 17.00 uur gehouden in het Figi Hotel te Zeist.

De programmacommissie heeft een interessant programma voor u samengesteld. In de ochtend geeft Eleonora Rosati een lezing over “Copyright and the Court of Justice of the European Union” en zal Charlotte Vrendenbarg spreken over “IE en duurzaamheid”. Tevens wordt vooruitgeblikt op de komst van het UPC door András Kupecz, benoemd technisch rechter (biotechnologie) UPC.

In de middag staan drie levendige panelsessies op het programma met als onderwerpen “Het snijvlak tussen het octrooirecht en mededingingsrecht”, “Doorontwikkelde productvormgeving / seriewerken” en “Gegronde redenen in het merkenrecht”. De stellingen van de panelsessies vindt u hier.

De winnaar van de VIE-prijs 2023 wordt bekend gemaakt. De jury heeft inmiddels drie kandidaten genomineerd en op de shortlist geplaatst.

We sluiten de dag op een leuke manier af met een bespiegeling van Kristof Neefs over AI.

Klik hier voor het volledige programma

Aanmelden

Wij ontvangen uw aanmelding graag via het registratieformulier. Na ontvangst van uw registratieformulier ontvangt u binnen enkele dagen een bevestiging en separaat een factuur.

Mocht u problemen ondervinden bij het invullen van het formulier, neemt u dan contact op met het secretariaat.

Kosten

  • De kosten voor deelname bedragen €195.
  • Studenten betalen €75.

Annulering of wijziging

Annulering of wijziging van uw aanmelding is mogelijk tot 8 maart 2023. Bij annulering op of na 8 maart zijn de volledige kosten verschuldigd.

Praktische info

Datum
Woensdag 15 maart 2023
Locatie
Figi Hotel te Zeist
Kosten
De kosten voor deelname bedragen €195.
Studenten betalen €75.
Opleidingspunten
Er zijn 4 opleidingspunten / punten voor het BMM Keurmerk te verkrijgen. Deelnemers ontvangen na afloop van het symposium een deelnamecertificaat, indien zij de presentielijst bij aankomst en vertrek te ondertekenen.