Woensdag 17 maart 2021

IE Symposium 2021 Online

Het eerste IE Symposium Online vindt plaats op woensdag 17 maart 2021.

De registratie voor het IE Symposium is gesloten – mocht u vragen hebben over uw aanmelding, neemt u dan contact op het secretariaat.

Helaas kunnen wij elkaar niet in levende lijve in Zeist ontmoeten, maar de programmacommissie heeft een interessant en zo interactief mogelijk programma voor u samengesteld. Zie hier het volledige programma.

In de ochtend geven Jacqueline Seignette (Höcker Advocaten), Maarten Haak (Hoogenraad & Haak) en Mark van Gardingen (Brinkhof) een overzicht van relevante ontwikkelingen binnen het auteurs, octrooi- en merkenrecht.

In de middag staan twee levendige debatten op het programma. Om 13.30 uur nemen voorzitter Ellen Gevers (Knijff Merkenadviseurs) en debaters Selmer Bergsma (De Brauw) en Jasper Klopper (Visser Schaap & Kreijger) het onderwerp Bescherming van Design onder de loep.

FRAND is het onderwerp van het tweede debat om 14.45 uur met debaters Frits Gerritzen (Allen & Overy) en Gertjan Kuipers (De Brauw) onder voorzitterschap van Bart van den Broek (Hoyng Rokh Monegier).

Inmiddels zijn ook de stellingen bekend die zullen worden besproken tijdens de middagsessies.

Heeft u een mening over een van de stellingen? Graag willen we deelnemers oproepen om al vòòr het symposium hun reactie te geven via een e-mail aan het secretariaat, zodat de sprekers daar tijdens de sessies op kunnen inspelen. Wij zien u reacties graag z.s.m. tegemoet. Vanzelfsprekend kunt u ook tijdens de sessies op 17 maart uw reacties geven via de chat en via de Netwerkapp.

Dit jaar zal de Prof. Telderspenning worden uitgereikt. Deze penning wordt eenmaal per drie jaar toegekend aan een persoon of organisatie die zich verdienstelijk heeft gemaakt in de (wetenschappelijke) beoefening van de intellectuele eigendom.

Ook zullen de winnaars van VIE-prijs 2020 èn 2021 bekend worden maken. De namen van de genomineerden vindt u hier.

Tijdens het symposium wordt net als voorgaande jaren weer gebruik gemaakt van de Netwerkapp. Hierdoor is het bij deze online editie ook mogelijk is om met de deelnemers 1 op 1 contact te hebben en zelfs een gesprek met elkaar te hebben in de pauzes en na afloop.

Praktische info

Datum
Woensdag 17 maart 2021
Locatie
Online
Kosten
De kosten voor deelname bedragen €195. Studenten zijn welkom tegen het tarief van € 75.

Na registratie ontvangt u tijdig de gegevens om deel te nemen. Registratie geeft toegang tot alle sessies.

Indien u de factuur voor het geannuleerde symposium 2020 heeft betaald en niet terug heeft gevraagd, is dit bij ons bekend en ontvangt u voor 2021 geen factuur.
Opleidingspunten
Het programma kent 4 netto-opleidingsuren - zijnde 4 punten voor advocaten en houders van het BMM Keurmerk.

Tijdens de sessies zullen er vier codewoorden worden genoemd om de aanwezigheid met betrekking tot de opleidingspunten te controleren. Nadat u deze codewoorden per e-mail heeft toegestuurd aan het AIPPI secretariaat, ontvangt u binnen 3 weken een certificaat van deelname.

Aanmelden

De registratie voor het IE Symposium is gesloten – mocht u vragen hebben over uw aanmelding, neemt u dan contact op het secretariaat.