Woensdag 17 maart 2021

IE Symposium 2021 Online

Het eerste IE Symposium Online vindt plaats op woensdag 17 maart 2021.

Helaas kunnen wij elkaar niet in levende lijve in Zeist ontmoeten, maar de programmacommissie heeft een interessant en zo interactief mogelijk programma voor u samengesteld.

In de ochtend geven Jacqueline Seignette, Maarten Haak en Mark van Gardingen een overzicht van relevante ontwikkelingen binnen het auteurs, octrooi- en merkenrecht. In de middag staan twee levendige debatten op het programma met als onderwerp de Bescherming van Design en FRAND.

Dit jaar zal de Prof. Telderspenning worden uitgereikt. Deze penning wordt eenmaal per drie jaar toegekend aan een persoon of organisatie die zich verdienstelijk heeft gemaakt in de (wetenschappelijke) beoefening van de intellectuele eigendom.

Ook zullen de winnaars van de VIE-prijs 2020 èn 2021 bekend worden maken.

Klik hier voor het programma.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. Mocht u problemen ondervinden met het openen van het online formulier, dan vindt u hier het registratieformulier in pdf-format.

Praktische info

Datum
Woensdag 17 maart 2021
Locatie
Online
Kosten
De kosten voor deelname bedragen €195. Studenten zijn welkom tegen het tarief van € 75.

Na registratie ontvangt u tijdig de gegevens om deel te nemen. Registratie geeft toegang tot alle sessies.

Indien u de factuur voor het geannuleerde symposium 2020 heeft betaald en niet terug heeft gevraagd, is dit bij ons bekend en ontvangt u voor 2021 geen factuur.
Opleidingspunten
Het programma kent 4 netto-opleidingsuren.

Aanmelden

Klik hier voor het registratieformulier