Vrijdag 15 juli 2022

YM Bedrijfsbezoek Heineken

Het maximaal aantal deelnemers voor het bedrijfsbezoek aan Heineken is inmiddels bereikt. Er is een wachtlijst ingesteld. Wilt u op deze wachtlijst worden opgenomen, stuur dan een bericht aan het secretariaat.

Na een lange periode van relatieve stilte, kunnen we eindelijk met de AIPPI Young Members weer fysieke bijeenkomsten organiseren. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op 15 juli 2022 vanaf 14.00 uur. Wij zijn dan uitgenodigd om langs te komen bij één van de mooiste multinationals van Nederland: Heineken.

Wat?
Tijdens het bezoek zullen we eerst een rondleiding krijgen door de Heineken Experience. Daarna worden we inhoudelijk bijgepraat over actuele IE-onderwerpen waar Heineken mee te maken heeft, waaronder op het gebied van het merkenrecht (over Heineken Silver, de Metaverse en NFT’s) en op het gebied van het octrooirecht (over het leven als in-house octrooigemachtigde bij een multinational). We sluiten de middag af met een borrel.

Voor wie?
Iedereen die (i) zich bezig houdt met IE (zowel soft IE als hard IE), (ii) 35 jaar of jonger is, en (iii) AIPPI/VIE-lid is,  is hierbij van harte uitgenodigd aan te sluiten. Het bezoek aan Heineken is gratis. Ben je nog geen AIPPI/VIE-lid? Word dat dan nu voor EUR 90 per jaar (voor Young Members) en meld je gelijk aan voor deze activiteit.

Hartelijke groeten,

De AIPPI Young Members Commissie

Syb Terpstra (voorzitter)
Irenah Klink
Martijn Timmermans
Berber van der Wansem

Over de AIPPI Young Members commissieDe Young Members commissie heeft tot doel het creëren van een laagdrempelig sociaal en inhoudelijk platform voor jonge IE professionals (t/m 35 jaar) in Nederland. Dit doen we door jonge IE-juristen uit het bedrijfsleven, de overheid, advocatuur en de (octrooi-/merken-/modellen-) gemachtigdenpraktijk samen te brengen tijdens inhoudelijke en sociale evenementen, om zo een waardevol netwerk op te bouwen en de kennis over het IE-recht te delen en te vergroten. Eerdere succesvolle bezoeken vonden plaats bij o.a. RTL Nederland, KPN, FrieslandCampina en de douane.

Praktische info

Datum
Vrijdag 15 juli 2022
Locatie
Heineken Experience te Amsterdam
Kosten
Het bezoek aan Heineken is gratis. Ben je nog geen AIPPI/VIE-lid? Word dan nu Young Member voor EUR 90 per jaar en meld je gelijk aan voor deze activiteit.
Opleidingspunten
Als je de presentielijst tijdens de bijeenkomst ondertekent, ontvang je een deelnamecertificaat. In principe is de bijeenkomst gelijk aan één netto-opleidingsuur (=1 punt)