Maandag 06 december 2021

ALV en ledenbijeenkomst vormrestricties

Op maandag 6 december is de ledenbijeenkomst over Vormmerkrestricties (en kenmerkrestricties). De Algemene Ledenvergadering zal om 14.45 uur zijn.

De bijeenkomst wordt gehouden bij de Tolhuistuin, IJpromenade 2 in Amsterdam (zie https://tolhuistuin.nl/contact). Wij hopen dat veel leden live bij de ALV, de presentatie en de paneldiscussie aanwezig kunnen zijn. Vanzelfsprekend zijn de geldende coronamaatregelen van kracht. Deelnemers kunnen alleen toegang krijgen met een QR-code en ID; in de wandelgangen is een mondkapje verplicht.

Daarnaast bieden we leden ook de mogelijkheid om de bijeenkomst op afstand te volgen via een livestream.

Programma

  • 14.20 uur – Inloop
  • 14.45 uur – Algemene Ledenvergadering
  • 15.05 uur – Presentatie “Vormmerkrestricties (en kenmerkrestricties) en hoe daarmee om te gaan”, Jorn Torenbosch (Universiteit Utrecht)
  • 15.50 uur – Paneldiscussie met Jorn Torenbosch, Paul Steinhauser, Laura Fresco (HOYNG ROKH MONEGIER) en Ellen Gevers (Knijff Merkenadviseurs) o.l.v. Stef van Gompel
  • 16.35 uur – Afsluiting en borrel
  • 17.00 uur – Einde

Stukken ALV

Bijgaand treft u tevens de stukken aan voor de Algemene Ledenvergadering.

Certificaat

De bijeenkomst één netto opleidingsuur of één punt voor het BMM Keurmerk. Indien u live aanwezig bent en de presentielijst bij aankomst en vertrek ondertekent, ontvangt u binnen drie weken na de bijeenkomst een deelnamecertificaat. Voor deelnemers op afstand zal worden gewerkt met een tijdens de bijeenkomst genoemd codewoord, dat na afloop kan worden toegestuurd aan het secretariaat.

Registratie

Indien u zich nog niet heeft aangemeld, zien wij uw aanmelding graag tegemoet via een e-mail aan het secretariaat. Geeft u daarbij aan of u live in Amsterdam aanwezig bent of de bijeenkomst online volgt.

Indien u zich al heeft aangemeld, maar de bijeenkomst alsnog liever online volgt, dan vernemen wij dat ook graag.

Deelnemers die de bijeenkomst online volgen ontvangen maandagochtend 6 december alle details om deel te nemen.

Praktische info

Datum
Maandag 06 december 2021
Locatie
Tolhuistuin, IJpromenade 2, Amsterdam
Kosten
Alleen toegankelijk voor leden van de vereniging - zonder kosten