Over de vereniging

Commissies

Programma commissie

Jury VIE-prijs

Website commissie

Young Members Commissie

Werkgroepen Study Questions

Ieder jaar kunnen leden zich aanmelden voor een van de vier werkgroepen om mee te werken aan de rapportage voor de Study Questions. Tijdens het AIPPI World Congress, waaraan altijd een groot aantal Nederlandse afgevaardigden deelneemt, wordt gestemd over de resoluties die zijn gebaseerd op de rapportages van alle nationale groepen. U vindt een actueel overzicht van de leden van de werkgroepen onder het menu “International”

Leden van de VIE zijn tevens vertegenwoordigd in:

Commissie van Acht Octrooien

De vereniging wordt vertegenwoordigd door Wouter Pors, Bird & Bird. De gehele samenstelling van de commissie vindt u hier

Commissie van Acht Merken, Tekeningen en Modellen

De vereniging wordt vertegenwoordigd door Tobias Cohen Jehoram, De Brauw Blackstone Westbroek. De samenstelling van de commissie vindt u hier.

VIEPA

In 2015 werd de Vereniging Intellectuele Eigendom Proces Advocaten (VIEPA) opgericht. Deze vereniging is een zelfstandig rechtspersoon, maar is gelieerd met de Vereniging voor Intellectuele Eigendom (VIE) doordat een van de bestuursleden van de VIEPA op voordracht van de VIE wordt benoemd. De VIE wordt hier vertegenwoordigd door Wouter Pors, Bird & Bird. Kijk voor meer informatie op de VIEPA website.