Woensdag 16 maart 2022

IE Symposium 2022

Het IE Symposium wordt op woensdag 16 maart 2022 in hybride vorm gehouden.

U kunt zich aanmelden om live aanwezig te zijn bij het symposium in het Figi Hotel te Zeist.

Ook heeft u de mogelijkheid om het programma online te volgen via een livestream. Dat geldt voor zowel het plenaire programma in de ochtend als voor de twee parallelle sessies in de middag. U kunt uw keuze voor deelname aangeven op het registratieformulier.

Programma

Klik hier voor het complete programma.

Na het welkom om 9.50 uur start de dag met een lezing door Marin Senftleben over “IE overlap en het publieke belang” gevolgd door een presentatie door Sierd Schaafsma over “IE en internationaal privaatrecht: nationale behandeling”. Tevens wordt een update gegeven over UPC. In de middag staan twee levendige panelsessies op het programma met als onderwerp “Plausibiliteit in het octrooirecht” en “Online platforms en aansprakelijkheid voor IE inbreuken”.

De winnaar van de VIE-prijs 2022 wordt bekend gemaakt en we sluiten de dag op een interactieve manier af, zowel voor deelnemers in de zaal als online. Het symposium eindigt rond 17.00 uur met een netwerkborrel voor de deelnemers in Zeist.

Aanmelden

De registratie is gesloten. Indien u vragen heeft over uw aanmelding, stuurt u dan een e-mail aan het secretariaat.

Kosten

  • De kosten voor deelname bedragen voor beide opties €195.
  • Studenten betalen €75
  • Er wordt geen BTW in rekening gebracht

Annulering of wijziging

Annulering of wijziging van uw aanmelding was mogelijk tot 9 maart 2022. Bij annulering op of na 9 maart zijn de volledige kosten verschuldigd.

Praktische info

Datum
Woensdag 16 maart 2022
Locatie
Figi Hotel te Zeist en online
Kosten
De kosten voor deelname bedragen voor beide opties €195.
Studenten betalen €75
Er wordt geen BTW in rekening gebracht
Opleidingspunten
Er zijn 4 opleidingspunten / punten voor het BMM Keurmerk te verkrijgen. Deelnemers ontvangen na afloop van het symposium een deelnamecertificaat. Deelnemers die in zeist aanwezig zijn dienen daarvoor de presentielijsten te ondertekenen. Online deelnemers dienen de codewoorden die tijdens de ochtend en middagsessie zullen worden genoemd, per e-mail aan het secretariaat te sturen.

Wij ontvangen uw aanmelding graag via het registratieformulier.

Mocht u problemen ondervinden bij het invullen van het formulier, neemt u dan contact op met het secretariaat.