Vrijdag 20 januari 2023

Young AIPPPI bijeenkomst Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

20 JANUARI 2023

Begin volgend jaar wordt er weer een fysieke bijeenkomst georganiseerd voor de AIPPI Young Members. Op vrijdag 20 januari 2023 vanaf 13.00 uur zijn de Young Members uitgenodigd om langs te komen bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (afdeling Intellectueel Eigendom) in Den Haag.

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is verantwoordelijk voor het beleid en de regelgeving op het gebied van octrooien, merken- en modellenrecht, bedrijfsgeheimen en handhaving van IE-rechten. Tijdens deze bijeenkomst komen actuele IE-onderwerpen aan bod, zoals de oprichting van de lokale divisie van het UPC, de aanstaande EU Design Reform en de discussie rond de TRIPs IP-waiver. Welke rol speelt het ministerie daarin? En hoe verloopt een Europees wetgevingstraject? Een interessant inkijkje in het IE-beleid in Den Haag. We sluiten de middag af met een borrel.

Voor wie?

Iedereen die (i) zich bezig houdt met IE (zowel soft IE als hard IE), (ii) 35 jaar of jonger is, en (iii) AIPPI/VIE-lid is, is hierbij van harte uitgenodigd aan te sluiten. Het bezoek aan het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is gratis. Ben je nog geen AIPPI/VIE-lid? Word dat dan nu voor EUR 90 per jaar (voor Young Members) en meld je gelijk aan voor deze activiteit.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (max. 25), dus geef je snel op via secretariaat@aippi.nl.

Praktische info

Datum
Vrijdag 20 januari 2023
Locatie
Ministerie van EZK te Den Haag
Kosten
gratis - alleen toegankelijk voor junior leden van de VIE / AIPPI Nederland