Young Members bedrijfsbezoek ASML

Op vrijdag 27 oktober 2023 vanaf 14:30 uur zijn de Young Members uitgenodigd om langs te komen bij ASML op het hoofdkantoor in Veldhoven. Dit bezoek biedt een uniek kijkje in de keuken van een van ’s lands meest toonaangevende bedrijven en natuurlijk de gelegenheid om (Brabants) gezellig bij te kletsen met andere Young Members.

ASML is een Nederlands hightechbedrijf dat machines maakt waarmee computerchips kunnen worden gemaakt en behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Tijdens deze bijeenkomst zullen we meer te weten komen over de IE-praktijk binnen ASML, waarna we ons zullen onderdompelen in de techniek tijdens een rondleiding door het Experience Center. We sluiten de middag af met een borrel.

Voor wie?

Iedereen die (i) zich bezig houdt met IE, (ii) 35 jaar of jonger is, en (iii) AIPPI/VIE-lid is, is hierbij van harte uitgenodigd aan te sluiten. Het bezoek aan ASML is gratis. Ben je nog geen AIPPI/VIE-lid? Word dat dan nu voor EUR 90 per jaar (voor Young Members) en meld je gelijk aan voor deze activiteit.

Vervoer van en naar Veldhoven is op eigen gelegenheid.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op via het secretariaat.

Young Members bedrijfsbezoek bij ASML